فروشنده موفق – مشتري راضي

نحوه برقراري روابط تجاري
آوریل 26, 2011
سه نکته مهم برای ترویج یک محصول یا خدمت جدی
آوریل 26, 2011

بزرگترین سرمایه یک فروشنده اعتماد بنفس او درجریان فروش است مشتری مشتری تنها منبع سود فعلی و رشد سازمان می باشد. البته تشخیص، جذب و حفظ یک مشتری خوب که سود زیادی برای سازمان به همراه دارد بعلت بالارفتن آگاهی مشتریان و در نتیجه تغییر سطح توقع آنها و همچنین وجود رقابت تنگاتنگ، برای فروشندگان کاری دشوار است ولی با بهره گیری صحیح و اصولی از فن آوری اطلاعات، تشخیص و مدیریت مشتریان به بهترین وجه امکان پذیر می گردد.
ارتباط رابطه میان یک سازمان و مشتریانش یک رابطه مداوم، دو جانبه، فعل و انفعالی و بسیار با ارزش و سودمند، می باشد. این رابطه می تواند کوتاه و یا بلند مدت، مداوم و یا گسسته، به دفعات ویا یکباره باشد. حتی اگر مشتریان نسبت به سازمان و محصولات آن نظر مثبتی داشته باشند، باز هم رفتار آنها در مورد خرید از سازمان، غیر قابل پیش بینی بوده و بستگی بسیار زیادی به شرایط و موقعیت خواهد داشت نیاز مشتری چیست؟
نیاز مشتری به کالا گاهی اوقات یک نیاز مادّی است ولی گاهی اوقات جنبه روحی و روانی به خود می گیرد . فروش کامل زمانی اتفّاق می افتد که هم زمان چندین نیاز مشتری برآورده شود.
مشتری راضی
مشتری راضی کسی است که احساس کند بعد از خرید درست همان چیزی را خریده است که دلش می‌خواست بخرد.
راه های شناخت مشتری
برای شناسایی مشتری سعی کنید بدانید: در حال حاضر او از چه کالاهایی استفاده می کند. چه مشخصه ای از کالای موجود را دوست دارد. بودجه خریدار چقدر است؟ تهیّه محصول چقدر برای او حیاتی است.
بزرگترین سرمایه
بزرگترین سرمایه یک فروشنده اعتماد بنفس او درجریان فروش است.
تفاوت
فرق است بین فروشنده ای که 30 سال به یک روش فروش می‌کند، با فروشنده‌ای که هر سال 30 روش فروش را آزمایش می‌کند.
فروشنده کارآمد
فروشنده کارآمد کیست؟
فروشنده‌ای که همیشه در حال یادگیری سبکهای جدید فروش است.
هدفمندی در فروش
فروشندگی بیش از هر چیز با هدف گزینی ارتباط دارد. فروشنده ای که برای روزها و ماه ها و حتّی سال های بعدی برنامه فروش دارد سهم بیشتری از فروش بازار را نصیب خود می‌کند.
چرا مشتریان می‌روند؟
66% مشتریان به این دلیل از ما فاصله می گیرند که احساس می‌کنند ما به حد کافی به آنها توجّه نکرده ایم.
مهمترین درس فروشندگی
از فروشنده‌ی موفّقی پرسیدم: مهمترین درس فروشندگی چیست؟
گفت: تماس دائم با مشتری.
فروشنده موفّق
فروشنده موفّق، مشتری را به حرف زدن وا می دارد و خودش سراسر گوش می شود. فروشنده ناموفّق، مشتری را به سکوت می‌کشاند و خودش یکسره حرف می‌زند.
دو چیز با ارزش
سعی کنید پس از فروش، مشتری دو چیز را به همراه خود ببرد:
کالایی که فروخته اید.
نام نیکی که از خود بر جا گذاشته اید.
راه حل
فروشنده ناموفّق یک را ه حل پیش پای مشتری می‌گذارد. فروشنده موفّق راه حل های مختلفی را به مشتری پیشنهاد می‌کند. منبع: bashgahedanaei.ir

]]>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *